Ciorba de Pește cu Năut și Arome Orientale din: file de peste, naut, ceapa, usturoi, ulei de masline, curry, garam masala, pasta de tomate, apa, lamaie, sare, piper, coriandru. Este o rețetă ce combină aromele bogate ale peștelui proaspăt, condimentele orientale și textura catifelată a năutului pentru a crea o experiență culinară remarcabilă. Această rețetă […]
Reteta ciorba de peste cu verdeata
PrinteazaReteta ciorba de peste cu verdeata din: peste, ardei, morcov, telina, rosii, verdeata, sare.
- un kg peşte
- un ardei gras
- un morcov
- o felie rădăcină ţelină
- 5 roşii din conservă
- verdeaţă, după gust
- ardei iute
- sare
Mod de preparare:
Se pune peştele la fiert cu apă şi se lasă 30 de minute.
Se scoate peştele apoi într-o strecurătoare, şi zeama strecurată se pune din nou la fiert.
Se adaugă legumele şi se lasă să fiarbă până se înmoaie. Se adaugă apoi roşiile şi peştele, se sărează şi se lasă la fiert maximum 10 minute.
Se trage de pe foc şi se aduce la masă cu ardei iute şi verdeaţă, după gust.
Reteta ciorba de peste cu verdeata
Pofta buna!
Ciorba de Pește cu Năut și Arome Orientale
Ciorbă de Pește Autentică
Ciorbă de Pește Autentică din: peste, ceapa, morcovi,, ardei, rosii, leustean, ulei, otet, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de pește, o specialitate românească cu rădăcini adânci în tradițiile culinare ale țării. P lină de savoare și nutrienți, această ciorbă este perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru prânzurile în familie. Ingrediente: […]
Pofta buna!