Ciorbă de Ciolan de Porc cu Legume din: ciolan de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, orez, apa, ulei de floarea soarelui, , otet, sare, piper, frunze de leustean. Vă invităm să descoperiți o rețetă tradițională românească, dar cu o abordare modernă – Ciorba de Ciolan de Porc. Această mâncare cu arome […]
Reteta de ciorba de porc a la grec
PrinteazaReteta de ciorba de porc a la grec din: carne de porc, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, orez, smantana, ulei, bors, faina, ou, sare, frunze de leustean.
- 500 g carne de porc
- 3 morcovi
- 1 ţelină mică
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 ceapă
- 100 g orez
- 250 g smântână
- ulei
- 1 1/2 lingură borş concentrat
- 1 lingură făină
- 1 gălbenuş
- sare
- frunze de leuştean şi de pătrunjel
Mod de preparare:
Carnea de porc o tai budfeţele şi le pui la fiert în 4-5 litri de apă cu sare. Spumezi cât este necesar.
Zarzavatul îl cureţi, îl speli şi îl tai cubuleţe.
Ceapa o tai mărunt şi o căleşti împreună cu zarzavatul, în ulei. Carnea de porc o laşi să fiarbă 30 de minnute, apoi adaugi zarzavatul călit şi laşi să mai fiarbă. Când carnea este fiartă, adaugi orezul fiert separat.
Potriveşti gustul cu borş şi sare. Gălbenuşul îl freci cu smântână şi făină, subţiezi cu apă şi tofti amestecul în ciorbă.
La sfârşit presari leuşteanul tocat mărunt şi frunze de pătrunjel.
Reteta de ciorba de porc a la grec
Ciorbă de Ciolan de Porc cu Legume
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, ardei gras, patrunjel, ulei de floarea soarelui, apa, sare, piper, bulion de rosii, otet, smantana. Ciorba de porc este una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești. Această rețetă simplă și savuroasă vă va încânta simțurile cu aromele […]
Pofta buna!