Ciorba ardeleneasca de porc din: carne de porc, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, tarhon, patrunjel, oua, smantana, ardei iute. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi 1 ceapă 1/2 rădăcină de ţelină 1 păstârnac 1 pătrunjel 2 linguri frunze tocate de ţelină tarhon în oţet 1 legătură pătrunjel verde 2 gălbenuşuri 200 g smântână […]
Reteta ciorba de porc cu tarhon
PrinteazaReteta ciorba de porc cu tarhon din: carne de porc, zer, ou, cartofi, morcov, pastarnac, telina, ceapa, tarhon, smantana, sare, piper.
- 200 g carne proaspătă de porc
- 300 g carne de porc afumată
- 500 ml zer
- 1 ou
- 500 g cartofi
- 1 morcov
- 1 pastârnac
- 1 ţelină
- 1 ceapă
- 1 legătură tarhon verde sau 1 lingură tarhon în oţet
- 200 g smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi mici, pe care le pui la fiert în 3 litri.de apă. Indepărtezi spuma de câte ori este nevoie.
Intre timp, cureţi zarzavatul şi îl tai cubuleţe. Când carnea e pe jumătate fiartă, pui în oală legumele şi le laşi să fiarbă împreună cu carnea 20 de minute.
Reteta ciorba de porc cu tarhon
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba de porc cu tarhon si orez
Ciorba de porc cu tarhon si orez din: scaricica, ceapa, orez, patrunjel, pastarnac, morcovi, tarhon, otet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg scăricică de porc, bine împănată 1 ceapă uscată mare 8-10 fire ceapă verde 5 linguri orez 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 8 morcovi noi 2linguri tarhon tocat oţet sare 2 gălbenuşuri Mod de […]
Pofta buna!