Reteta ciorba de stevie

Printeaza

Reteta ciorba de stevie din: stevie, ceapa, morcov, rosii la borcan, ulei si bors sau zeama de varza

Ingrediente:Reteta ciorba de stevie

  • 1 şi 1/2 kg ştevie
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cană roşii de la borcan pentru iarnă
  • 4 linguri ulei
  • 1 l borş (sau zeamă de varză)

 

Mod de preparare:

Alegi ştevia de cotoare, o speli, o opăreşti puţin, o strecori, apoi o toci cu o lingură de lemn.

Pui într-o oală ceapa tocată, morcovul ras, roşiile pentru ciorbă, ştevia şi uleiul.

Le căleşti câte­va minute, apoi pui apă şi le laşi să fiarbă. La sfârşit adaugi borş sau zeamă de varză după gust, mai laşi să dea în câteva clocote, pui verdeaţa tocată mărunt şi iei oala de pe foc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.