Reteta ciorba de urzici

Printeaza

Reteta ciorba de urzici

Ingrediente:

  • 1 kg de urzici
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • 1 ceşcuţă (de cafea) cu orez
  • puţin ulei
  • 1/2 l borş
  • leuştean
  • condimente

 

Mod de preparare:

Reteta ciorba de urzici: Cureţi şi speli foarte bine urzicile, într-o oală de 2 litri pui apă să fiarbă şi când a dat în clo­cot pui să fiarbă urzicile împreună cu uleiul, ceapa tocată mărunt şi orezul ales şi spălat şi condimente.

După ce au fiert toate, adaugi borşul dat în clocot separat şi mai laşi totul să dea într-un clocot. Stingi focul şi presari leuşteanul spălat şi tăiat foarte fin.

 

Pofta bună!

 

 

1 comentariu

  1. Imi place ciorba de urzici. O servesc cu mamaliguta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.