Reteta ciuperci cu sfecla
PrinteazaReteta ciuperci cu sfecla
- 500 g ciuperci proaspete sau din conservă
- 1 sfeclă mare
- 2 cepe
- 3 căţei de usturoi
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile proaspete sau le scurgi de zeamă, dacă sunt din conservă, le treci sub un jet de apă rece, le tai feliuţe şi pe cele proaspete le pui la fiert în apă cu sare.
Separat, fierbi sfecla cu tot cu coajă şi, după ce s-a înmuiat, o cureţi, apoi o dai pe râzătoare. Cureţi şi toci ceapa, apoi o căleşti împreună cu sfecla rasă şi ciupercile.
Cureţi şi pisezi usturoiul, faci un mujdei, îl adaugi peste ciuperci şi sfeclă si mai laşi pe foc 5 minute.
Ciuperci cu sfeclă
Poftă bună!
Pur si simplu delicios!