Reteta ciuperci la tigaie

Printeaza

Reteta ciuperci la tigaie din: pesmet, oua, ciuperci, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Reteta_ciuperci_la_tigaie

  • 200 g pesmet
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se desfac pălăriile ciupercilor de picioruşe si se curăţă bine cu un prosop, nu se spală. Ouăle se bat cu sare şi piper si, într-o altă farfurie, şe pune pesmetul.

Se încinge uleiul, fiecare pălărie se trece prin ouă si pesmet. Se prăjesc 2-3 minute şi se scot pe şervete de hârtie.

Reteta ciuperci la tigaie

Reteta_ciuperci_la_tigaie

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.