Ciuperci murate cu foi de dafin si ienibahar din: ciuperci champignon, sare, piper, sare de lamaie, otet, foi de dafin, ienibahar, ulei. Ingrediente: 3 kg ciuperci champignon sare piper 1 plic sare de lamaie 200 ml otet foi de dafin ienibahar 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Se curăţă 3 kg ciuperci champignon albe […]
Reteta de ciuperci in saramura
PrinteazaCiuperci in saramura din: ciuperci, sare, apa.
- ciuperci
- sare
- apa
Mod de preparare:
Ciupercile se aleg, se curăţă, se spală şi apoi se opăresc cinci-şase minute, după care se scot şi se aşează pe o sită să se scurgă bine.
Se bagă apoi în borcane şi se toarnă deasupra apa în care au fost opărite.
Se fierb la bain-marie, în prima zi, 30 minute, iar a doua zi, 15 minute.
Pofta buna!
Ciuperci murate cu foi de dafin si ienibahar
Ciuperci murate cu usturoi si rozmarin
Ciuperci murate cu usturoi si rozmarin din: ciuperci champignons, usturoi, foi de dafin, otet balsamic, ulei de masline, apa, piper, sare de mare. Ingrediente: 1 kg ciuperci champignons 4 căţei de usturoi 4 foi dafin 4 crengute rozmarin 100 ml oţet balsamic 4 linguri ulei de măsline 400 ml apă piper boabe sare de mare […]