Perisoare de vita cu sos de ciuperci din: carne de vita, ciuperci, paine, oua, verdeata, faina, bulion, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină 2 linguri bulion 250 ml smântână sare piper ulei Mod de preparare: […]
Reteta ciuperci in sos de marar
PrinteazaReteta ciuperci in sos de marar din: ciuperci, lapte, usturoi, suc de lamaie, marar, cimbru, rozmarin, gogosar, ceapa.
- 6 ciuperci
- 250 ml lapte de migdale
- 2 căţei de usturoi
- sucul unei lămâi
- 2 legături mărar, cimbru şi rozmarin
- 1 gogoşar
- 2-3 cozi de ceapă verde
Mod de preparare:
Ca să prepari laptele de migdale, amesteci 150 g migdale cu 300-350 ml apă.
Mixezi laptele de migdale cu usturoi, suc de lămâie şi verdeaţă. Pui sosul peste ciupercile mărunţite.
Tai cubuleţe gogoşarul şi cozile de ceapă, apoi le adaugi în bol.
Amesteci totul bine şi laşi cel puţin o oră, ciupercile putând absorbi astfel sosul.
Reteta ciuperci in sos de marar
Pofta buna!
poate iti place si:
Naut si ciuperci cu sos din: naut, ciuperci, ceapa, usturoi, marar, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2 cutii de năut (de 400 g fiecare) 2 cepe mici 1 borcan mic de ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 5-6 linguri ulei 1 linguriţă mărar uscat 1 linguriţă rasă busuioc uscat 3 linguri pastă de roşii sare piper […]
Iepure in sos alb de ciuperci din: iepure, ciuperci, ceapa, lamaie, vin, smantana, faina, unt. Ingrediente: 1,5 kg iepure 1/2 kg ciuperci albe 2 cepe o lămâie 100 ml vin alb 200 ml smântână pentru gătit 2 linguri făină 50 g unt o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Făina se amestecă cu […]
Pofta buna!