Reteta ciuperci umplute cu ficatei
PrinteazaReteta ciuperci umplute cu ficatei din: ciuperci, unt, ceapa, ficatei, branza, sare.
Ingrediente:
- 700 g ciuperci proaspete
- 150 g unt
- 2 cepe
- 5-7 ficăţei de pui
- 200 g brânză ceddar
- sare
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile, rupe-le codiţele şi spală-le sub jet de apă rece.
Aşază-le într-otavă unsă cu unt şi dă-le la cuptorul încins până încep să se înmoaie.
Curăţă ceapa şi toac-o mărunt. Pune-o la călit în restul de unt încins, împreună cu codiţele mărunţite.
Când sunt aproape gata, adaugă ficăţeii şi trage-i şi pe ei în unt.
Umple ciupercuţele cu această compoziţie, sărează după gust, aşază brânza ceddar deasupra fiecăreia şi mai dă la cuptor 10 minute.
Serveşte pe o felie de pâine, uşor rumenită, împreună cu mărar proaspăt şi brânză ceddar.
Reteta ciuperci umplute cu ficatei
Pofta buna!