Reteta ciuperci umplute cu ficatei

Printeaza

Reteta ciuperci umplute cu ficatei din: ciuperci, unt, ceapa, ficatei, branza, sare.

Ingrediente:

  • 700 g ciuperci proaspete
  • 150 g unt
  • 2 cepe
  • 5-7 ficăţei de pui
  • 200 g brânză ceddar
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ciupercile, rupe-le codiţele şi spală-le sub jet de apă rece.

Aşază-le  într-otavă unsă cu unt şi dă-le la cuptorul încins până încep să se înmoaie.

Curăţă ceapa şi toac-o mărunt. Pune-o la călit în restul de unt încins, împreună cu codiţele mărunţite.

Când sunt aproape gata, adaugă ficăţeii şi trage-i şi pe ei în unt.

Umple ciupercuţele cu această compoziţie, sărează după gust, aşază brânza ceddar deasupra fiecăreia şi mai dă la cuptor 10 minute.

Serveşte pe o felie de pâine, uşor rumenită, împreună cu mărar proaspăt şi brânză ceddar.

 

Reteta ciuperci umplute cu ficatei

Reteta_ciuperci_umplute_cu_ficatei

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.