Reteta ciuperci umplute

Printeaza

 Reteta ciuperci umplute

Ingrediente:Reteta ciuperci umplute

  • 1 kg ciuperci
  • 30 g făină
  • puţin pesmet
  • 1 lingură de bulion
  • 50 g unt
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se rup cotoarele de la ciuperci, se spală bine şi se pun la scurs, apoi ciuper­cile se dau la cuptor cu puţin unt, aşezate ai cupa în sus într-o tavă.

Cotoarele şi ceapa se toacă şi se dau la foc cu puţin unt şi sare. Cînd încep să se rume­nească se pune făina, bulionul şi pesmetul şi se stinge cu vinul.

Această umplu­tură se pune în ciupercile care au fost băgate la cuptor şi se mai lasă la cuptor 10-15 minute. Se servesc cu unt topit sau smantană.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac ciupercile, aproape de orice fel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.