Amesteci brânza rasă cu untul, smântână, usturoiul pisat şi verdeaţa tocată fin. Sărezi şi piperezi, cât este nevoie.
Pui apoi cremă de brânză pe câte o ciupercă. Acoperi fiecare pălărie umplutură cu altă ciupercă şi le lipeşti între ele, aşa cum pregăteşti sendvişurile.
Ciupercile astfel lipite le treci prin făină, ou şi pesmet. In ouăle bătute pui sare, piper şi busuioc.
Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi din: ciuperci, ton, gouda, parmezan, maioneza, ceapa verde. Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete (15 ciuperci potrivite) 1 conserva ton 60 gr gouda rasa 2 linguri parmezan ras 3 linguri maioneza 1 fir ceapa verde, tocata Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile […]
Ciuperci cu carne de crab din: ciuperci, biscuiti wasa, carne de crab, ou, suc de lamaie, marar, fulgi de ceapa deshidratata, parmezan. Ingrediente: 300gr ciuperci 2 biscuiti wasa 1 cutie carne de crab 1 ou 2 linguri suc de lamaie 1 lingura marar uscat 1 lingura fulgi de ceapa deshidratata 60gr parmezan Mod de […]
Ciuperci umplute cu carne de carnati din: ciuperci, carnati, crema de branza. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 kg carnati 1 pachet crema de branza Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati cozile. Rumeniti carnea de carnati si amestecati cu crema de branza. Umpleti ciupercile si dati la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.