Reteta compot de caise

Printeaza

Reteta compot de caise din: caise, zahar, apa.

Ingrediente:Reteta compot de caise

  • 4 kg caise
  • 1,2 kg zahăr
  • apă

 

 

Mod de preparare:

Speli caisele şi le aşezi în borcane de 800 de grame. Pui în fiecare borcan câte 3 linguri de zahăr şi torni apă cât să acoperi fructele, dar să rămână loc şi să fiarbă.

Inchizi ermetic borcanele, le aşezi într-o cârtiţă şi torni apă cam trei sferturi. Fierbi compotul la foc mic, o oră din momentul în care începe să clocotească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.