Reteta conopida pane

Printeaza

Reteta conopida pane din: conopida, faina, bere, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Reteta conopida pane

  • 1 conopidă mare
  • 3-4 linguri făină
  • 1 pahar bere
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se spală bine, se taie jumătate şi se pune la fiert. Când este fiartă, se scoate din apă, se răceşte, se taie bucăţi de 1 cm grosime.

Făina se bate bine cu berea, bucăţile de conopidă se să­rează, se pipărează şi se dau prin compoziţia de făină. Se prăjesc la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.