Reteta cornulete cu ciocolata
PrinteazaReteta cornulete cu ciocolata din: faina, drojdie, ulei, zahar, sare, apa, ciocolata.
- 400 g făină
- 1 linguriţă drojdie uscată
- 2 linguri ulei
- 100 g zahăr
- 1 praf sare
- 250 ml apă
- 300 g ciocolată de post
- 4 linguri apă
- 1 lingură zahăr pudră
Mod de preparare:
Dizolvi drojdia in apa calda. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie.
Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră. Ulterior împărţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă.
Păstrezi puţină şi pentru decor. Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele.
Le dai la cuptorul încins 20 de minute. Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.
Reteta cornulete cu ciocolata
Pofta buna!