Reteta cornulete cu ciocolata

Printeaza

Reteta cornulete cu ciocolata din: faina, drojdie, ulei, zahar, sare, apa, ciocolata.

Ingrediente:Reteta_cornulete_cu_ciocolata

  • 400 g făină
  • 1 linguriţă drojdie uscată
  • 2 linguri ulei
  • 100 g zahăr
  • 1 praf sare
  • 250 ml apă
  • 300 g ciocolată de post
  • 4 linguri apă
  • 1 lingură zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia in apa calda. Adaugi uleiul, zahărul, sarea şi făina în ploaie.

Aluatul obţinut îl înfăşori în folie şi-l laşi la loc cald timp de o oră. Ulterior împărţi aluatul în două, întinzi fiecare foaie şi o tai în triunghiuri pe care le umpli cu ciocolată rasă.

Păstrezi puţină şi pentru decor. Amesteci cele 4 linguri de apă cu zahărul pudră şi ungi cornuleţele.

Le dai la cuptorul încins 20 de minute. Când sunt gata, le decorezi cu ciocolata păstrată.

Reteta cornulete cu ciocolata

Reteta_cornulete_cu_ciocolata

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.