Reteta cornulete cu gem

Printeaza

Reteta cornulete cu gem din: margarina, iaurt, zahar, faina, gem.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 90 g margarină
  • 90 g iaurt din soia
  • o lingură zahăr
  • 150 g făina

Pentru umplutură:

  • gem, după gust

Pentru servit:

  • zahăr pudra

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă margarina la temperatura camerei, iaurtul bine scurs de apă si zahărul.

Se adaugă făina, se amestecă şi se frământă pe masa de lucru presărată pufin cu făină.

Aluatul se împarte în bile mai mici care se întind în foi. Se taie apoi în triunghiuri.

Se unge cu gem fiecare triunghi, se rulează si se aşază în tava tapetată cu hârtie. Se coc 15 minute.

Se servesc cu zahăr pudră pe deasupra.

 

Reteta cornulete cu gem

Reteta_cornulete_cu_gem

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.