Ouă Benedict Deluxe din: oua, sunca prosciutto, paine integrala, unt nesarat, sos hollandaise, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 ouă proaspete mari 2 felii de șuncă prosciutto sau pastramă fină 2 bucăți de pâine integrală prăjită 2 linguri de unt nesarat Sos hollandaise preparat proaspăt Pătrunjel proaspăt, tocat mărunt Sare și piper după gust […]
Reteta cornulete cu nuca si rahat
PrinteazaReteta cornulete cu nuca si rahat din: margarina, faina, zahar, lapte, sare, rahat, nuci.
Ingrediente:
- un pachet margarină
- 400 g făina
- 150 g zahâr pudră
- 3 linguri lapte de soia
- un praf sare
Pentru umplutură:
- rahat
- nuci
Pentru servit:
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Margarina se mixează cu zahărul pentru a obţine o spumă. adaugă praful de sare si făina, alternativ cu laptele.
amestecă bine, se frământă şi se lasă aluatul 30 de minute să se odihnească.
împarte aluatul în mai multe bile de mărimea unei mandarine, se întind foi care se taie în triunghiuri şi se umplu cu nucă si rahat.
coc 20-25 de minute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se servesc cu zahăr pudră.
Reteta cornulete cu nuca si rahat
Pofta buna!
Sparanghel cu usturoi din: sparanghel, ulei de masline, usturoi. Sparanghelul este bogat în antioxidanți, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul. Acești antioxidanți ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și pot contribui la reducerea riscului de boli cronice, precum bolile de inimă și cancerul. Ingrediente: 400gr Sparanghel 30ml ulei de masline […]