Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]
Reteta cornulete cu rahat
PrinteazaReteta cornulete cu rahat din: faina, ulei, zahar, drojdie, sare, rahat.
Ingrediente:
- 500 g făină
- 2 căni ulei
- 1 cană apă
- 1 lingură zahăr
- 1 plic drojdie uscată
- 1 praf de sare
- 300 g rahat
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Amesteca drojdia, sarea şi zahărul cu apa călduţă. Adaugi uleiul si făina si frămânţi un aluat potrivit de tare.
Laşi la dospit 30 de minute, într-un loc cald.
Intinzi o foaie subţire, din care tai dreptunghiuri. Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi rulezi.
Coci la foc potrivit până devin aurii.
Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.
Reteta cornulete cu rahat
Pofta buna!
Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci Mod de preparare: Pentru aluat, se […]
Pofta buna!