Reteta cornuri cu crenvursti

Printeaza

Reteta cornuri cu crenvursti din: cornuri, crenvursti, unt, lapte.

Ingrediente:Reteta cornuri cu crenvursti

  • 2 cornuri drepte
  • 2 crenvurşti
  • 15 g unt
  • 2 linguri lapte

 

 

Mod de preparare:

Se fierb crenvurştii in apă clocotită 4-5 minute, apoi se scurg.

Cornurile se taie în două, în lun­gime, se scobesc de o parte din miez, se stropesc cu lapte, se ung cu unt şi se pun crenvurştii in locul scobit.

Se dau la cuptor la un foc iute, pană cand cornurile incep să se rumenească pe margini.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.