Reteta crap cu ciuperci

Printeaza

Reteta crap cu ciuperci din: file de crap, ciuperci, ceapa, rosii, sare, piper, cimbru, patrunjel, vin, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg file de crap
  • 800 gr ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 400 gr rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • foaie dafin
  • cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Reteta crap cu ciuperci: portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori, ciupercile spalate, curatate si taiate felii subtiri.

toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion lasandu-se in cuptor inca 10 minute.

decoreaza cu patrunjel taiat fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Icre Autentică – Rețetă Tradițională

Salată de Icre Autentică – Rețetă Tradițională din: icre de peste, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie, ceapa, paine alba, lapte, sare. Descoperă secretul celei mai cremoase și savuroase salate de icre de pește cu rețeta noastră tradițională. Informații complete despre calorii, carbohidrați, proteine și grăsimi pentru un stil de viață echilibrat!   Ingrediente: […]

Profiterol: Deliciul Franțuzesc – Ușor, Sănătos și Irezistibil

Profiterol: Deliciul Franțuzesc – Ușor, Sănătos și Irezistibil din: apa, unt, faina, oua, sare, crema de vanilie, ciocolata. Descoperă o reinterpretare sănătoasă și delicioasă a clasicului desert franțuzesc. Această rețetă combină savoarea tradițională cu o abordare modernă, fiind perfectă pentru orice ocazie. Fie că ești un bucătar amator sau un chef experimentat, vei adora simplitatea […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.