Salată de Icre Autentică – Rețetă Tradițională din: icre de peste, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie, ceapa, paine alba, lapte, sare. Descoperă secretul celei mai cremoase și savuroase salate de icre de pește cu rețeta noastră tradițională. Informații complete despre calorii, carbohidrați, proteine și grăsimi pentru un stil de viață echilibrat! Ingrediente: […]
Reteta crap cu ciuperci
PrinteazaReteta crap cu ciuperci din: file de crap, ciuperci, ceapa, rosii, sare, piper, cimbru, patrunjel, vin, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg file de crap
- 800 gr ciuperci proaspete
- 2 cepe
- 400 gr rosii in bulion
- sare
- piper
- foaie dafin
- cimbru
- 1 legatura patrunjel verde
- 150 ml vin alb
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Reteta crap cu ciuperci: portioneaza crapul, se condimenteaza apoi se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga ceapa taiata pestisori, ciupercile spalate, curatate si taiate felii subtiri.
toarna vinul si se lasa la cuptor inca 7 minute dupa care se adauga rosiile in bulion lasandu-se in cuptor inca 10 minute.
decoreaza cu patrunjel taiat fin.
Pofta buna!
Profiterol: Deliciul Franțuzesc – Ușor, Sănătos și Irezistibil
Profiterol: Deliciul Franțuzesc – Ușor, Sănătos și Irezistibil din: apa, unt, faina, oua, sare, crema de vanilie, ciocolata. Descoperă o reinterpretare sănătoasă și delicioasă a clasicului desert franțuzesc. Această rețetă combină savoarea tradițională cu o abordare modernă, fiind perfectă pentru orice ocazie. Fie că ești un bucătar amator sau un chef experimentat, vei adora simplitatea […]