Cureţi cartofii şi ii fierbi în apă cu puţină sare. Ii scoţi, îi pasezi ca pentru piure şi îi amesteci cu untul, gălbenuşurile bătute separat, caşcavalut, sare şi piper după gust.
Formezi crochete rotunde sau lunguieţe.
Baţi ouăle, pui pe farfurioare separate făina şi pesmetul şi încingi uleiul.
Treci crochetele prin făină, ou şi pesmet şi le prăjeşti până când devin aurii.
O reteta simpla si delicioasa de crochete de cartofi cu mustar si somon afumat din: cartof, faina, mustar boabe, unt, ulei de floarea soarelui, somon afumat si smantana. Ingrediente: 1 cartof mare (aprox. 350g), spălat o lingură de făină simplă o lingură de muştar boabe sau sos de hrean o bucăţică de unt o lingură […]
O reteta de crochete de cartofi si cascaval din ton in ulei, cartofi, patrunjel, usturoi, piper, ou, baghete scurte de cascaval si pesmet. Ingrediente: 300 g cartofi 300 g peşte (ton în ulei) pătrunjel tocat 1 căţel de usturoi zdrobit piper 1 ou 12 baghete scurte de caşcaval pesmet Mod de preparare: Fierbi cartofii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.