Reteta cu ciuperci umplute

Printeaza

Reteta ciuperci umplute din: ciuperci, sare, piper, lamaie, verdeata, franzela, ulei.

Ingrediente:Reteta ciuperci umplute

  • 6-8 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • 1/4 lămâie
  • verdeaţă tocată
  • 1 felie de franzela
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spălaţi ciupercile, separaţi codiţele, pe care le tocaţi mărunt. Amestecaţi tocătura cu pătrunjel tocat, 1 felie de franzelă fărâmiţată, sare, piper şi zeamă de lămâie.

Umpleţi pălăriile ciupercilor, ungeţi o formă de sticlă termorezistentă cu ulei, aşezaţi ciupercile şi daţi forma la cuptor, la foc potrivit, pentru 30 min.

Serviţi cu pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.