Reteta cu spanac: Croque madame

Printeaza

Croque madame din: spanac, paine, oua de prepelita, ghimbir, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Croque madame

  • 100 g frunze tinere de spanac
  • 2 felii pâine toast
  • 6 ouă de prepeliţă
  • 10 g ghimbir proaspăt ras
  • 50 g caşcaval
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 20 ml ulei

 

Mod de preparare:

Spanacul spălat şi scurs se trage la tigaie, în ulei încins cca 2 min. Se adaugă sare, piper, puţin ghimbir, apoi se repartizează pe cele două felii de pâine şi deasupra se presară caşcaval ras.

Se prăjesc ouăle într-o tigaie antiaderentă, fără ulei. Se pun pe feliile de pâine câte 3 ouă, se asezonează cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.