Reteta de ciuperci umplute

Printeaza

 Reteta de ciuperci umplute

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g costiţă afumată
  • 100 g şuncă presată
  • 2 ouă
  • 1 legătură ceapă
  • 2 cepe
  • 3-4 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le îndepărtezi picioruşele, le presari cu sare şi le laşi deo­parte să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui să se călească, apoi treci costiţa şi şunca prin maşina de tocat şi le adaugi peste ceapă.

Separat, pui un ou la fiert şi când e gata, îl cureţi şi-l tai mărunt. Din usturoiul curăţat faci un mujdei obişnuit. După ce s-au rumenit puţin ceapa cu şunca, dai deoparte şi adaugi oul fiert, cel crud, verdeaţa tocată, mujdeiul de usturoi şi amesteci.

Ciuperci umplute1

Umpli apoi cu această compoziţie ciupercile pregătite, le pui într-o tavă cu puţin ulei şi le dai la cuptor pentru 20 de minute.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Bune ciupercile umplute cu sunca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.