Frigarui aperitiv
PrinteazaFrigarui aperitiv din: cascaval, carnaciori, masline, castraveti murati, ardei capiam, struguri, sunca, bete pentru frigarui, ulei, portocala.
- 150 g caşcaval
- 150 g cârnăciori
- 10 măsline
- 3 castraveţi muraţi
- un ardei capia
- 20 boabe struguri
- 150 gşuncă
- beţe pentru frigărui
- 2 linguri ulei • o portocală
Mod de preparare:
Se taie cubulete caşcavalul şi şunca. Se spală castraveţii, după care se taie rondele. La fel se procedează şi cu ardeiul capia.
Intr-o tigaie, se pune puţin ulei şi se lasă la încins. Se crestează cârnăciorii şi se pun în tigaie la prăjit.După ce s-au prăjit, se scot pe o farfurie tapetată cu hârtie de copt şi se lasă să se scurgă de grăsime.
Intre timp, se spală bine şi strugurii şi portocala.
Se iau beţele de frigărui si se înfing pe rând ingredientele pregătite, după care se înfig într-o jumătate de portocală. Se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!