Reteta de post: ardei grasi umpluti cu legume

Printeaza

Ardei grasi umpluti cu legume din: ardei grasi, ceapa, morcov, rosii in bulion, ardei iute, orez, ulei, sare.

Ingrediente:ardei grasi umpluti cu legume

 

  • 6 ardei graşi, roşii
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 2 roşii în bulion
  • 1 ardei iute verde
  • 5 linguri orez cu bobul mare
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe orezul pe jumătate în apă cu sare.

Apoi, se scurge şi se dă deoparte. Intr-o tigaie cu ulei se înmoaie ceapa tocată, un ardei gras tăiat cuburi mici, morcovul ras şi ardeiul iute. După s-au înmuiat ingredientele, se amestecă împreună cu orezul.

Se adaugă roşiile tăiate cuburi. Apoi se umplu ardeii, se pun în vasul de gătit, se adaugă bulionul de la roşii, se pune şi apă în aşa fel încât ardeii să fiarbă pe jumătate cuprinşi de zeamă.

Se dau la cuptor circa 30 de minute.

Ardei grasi umpluti cu legume

ardei grasi umpluti cu legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.