Reteta de post: Cartofi copti

Printeaza

Cartofi copti din: cartofi, ceapa, usturoi, concentrat de legume si ulei.

Ingrediente:Cartofi_copti

  • 6 cartofi
  • 3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • un cub concentrat de legume
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se taie rondele. Ceapa şi usturoiul se taie şi ele. într-o tigaie cu două linguri de ulei se pun ceapa şi usturoiul şi se călesc, cât să se înmoaie. Concentratul se dizolvă în 600 ml de apă. Intr-un vas de cuptor se pun cartofii şi ceapa cu usturoiul.

Se toarnă în vas supa din concentrat, se unge stratul su­perior cu restul de ulei, se aco­peră cu hârtie de copt şi se dă la cuptor 45 de minute. Cu 20 de minute înainte de a fi gata, se scoate hârtia şi se continuă coacerea.

Cartofi copti

Cartofi_copti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.