Reteta de post: Legume sotate
PrinteazaRetete de post: Legume sotate din: vanata, dovlecei, ardei grasi, margarina, sare, piper, verdeata.
- 1 vanata
- 2 dovlecei
- 2 ardei grasi
- 4 linguri margarina
- sare
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Se spală vânătă şi dovleceii. Se şterg de apă sau se lasă la scurs pe un grătar, apoi se taie cuburi care se presară cu sare si se lasă 10 minute să se scurgă. Ardeii spălaţi şi curăţaţi de seminţe se taie fâşii şi, împreună cu vânătă şi dovleceiii, se pun să se soteze într-o tiţgaie unde s-a pus margarina lla topit.
Se amestecă cu o lingură de lemn, din când în când, îsă nu se lipească, se presară sa/are şi piper şi se servesc cu verdeaţă, după gust.
Legume sotate
Pofta buna!