Reteta desert creme brulee

Printeaza

Reteta desert creme brulee din: frisca, galbenus, zahar, esenta de vanilie.

Ingrediente:Reteta_desert_creme_brulee

  • 500 ml friscă
  • 6 gălbenuşuri
  • 150 g zahăr
  • 1 lingură esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Mixezi gălbenuşurile şi le încorporezi în frişca bătută. Omogenizezi zahărul şi esenţa de vanilie şi torni crema în vase termorezistente.

Aşezi vasele pe jumătate într-o tavă cu apă fierbinte şi ţii crema la cuptor până se rumeneşte deasupra. Laşi să se răcorească, după care dai crema la frigider.

Reteta desert creme brulee

Reteta_desert_creme_brulee

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.