Reteta dulceata de coacaze rosii

Printeaza

Reteta dulceata de coacaze rosii din: coacaze, lamaie, zahar.

Ingrediente:Reteta dulceata de coacaze rosii

  • 1,5 kg coacăze
  • 600 g zahăr
  • 1 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Speli fructele, le alegi şi le laşi la scurs. Le amesteci cu zahărul şi le ţii peste noapte la frigider.

A doua zi, le pui la foc împreună cu zeama de lămâie şi laşi dulceaţa să fiarbă la foc mic. Iei spuma când este nevoie şi dai vasul deoparte după ce siropul s-a legat.

O torni fierbinte în borcane, le închizi ermetic şi le aşezi în cămară, după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.