Reteta dulceata de pere

Printeaza

Reteta dulceata de pere din: pere, zahar, apa.

Ingrediente:

  • 3-4 kg pere
  • 1,5-1,7 kg zahăr
  • 600 ml apă
  • 6 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Reteta dulceata de pere: Pui apa la fiert, iar când clocoteşte, adaugi zahărul şi amesteci bine. Laşi să se formeze un sirop mai vâscos, în care adaugi perele curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă.

Adaugi zahărul vanilat şi laşi la foc potrivit până scade. Pui în borcane dulceaţa, înfiletezi bine capacele şi le întorci cu faţa în jos până ce se răcesc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bulete de brânză cu ierburi aromatice

Bulete de brânză cu ierburi aromatice din: branza de vaci, oua, faina, ierburi aromatice, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă de bulete de brânză este ușor de preparat și se potrivește perfect ca aperitiv sau ca garnitură în diferite preparate. Buletele de brânză sunt savuroase și pot fi servite calde sau reci, în funcție […]

Tartine cu avocado și ouă

Tartine cu avocado și ouă din: oua,avocado, paine neagra sau integrala, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru micul dejun sau pentru o gustare în timpul zilei. Avocado-ul oferă grăsimi sănătoase, iar ouăle sunt bogate în proteine. Pâinea neagră sau integrală adaugă fibre […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.