Reteta fondue de ciocolata

Printeaza

Reteta fondue de ciocolata din: smantana, ciocolata, zahar, banana, mar, ananas, capsuni, kiwi.

Ingrediente:Reteta_fondue_de_ciocolata

  • 250 ml smântână pentru gătit
  • 200 g ciocolată cu lapte
  • 200 g ciocolată amăruie
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 1 banană
  • 1 măr
  • 2 felii de ananas
  • 200 g căpşuni
  • 2 kiwi

 

Mod de preparare:

Smântână se încălzeşte într-o cratiţă, ciocolata se taie mărunt şi se topeşte încet în aceasta, amestecând continuu. Se înglobează zahărul vanilat şi se păstrează caldă.

Banana şi mărul se cojesc, banana se taie rondele groase, mărului i se îndepărtează cotorul şi se taie felii. Se picură pe deasupra puţină zeamă de lămâie.

Feliile de ananas se taie în bucăţi potrivite pentru o îmbucătură. Căpşunile se spală, se lasă la scurs şi li se îndepărtează codiţele. Kiwiurile se cojesc şi se taie bucăţi.

Fructele se aranjează decorativ pe farfurii, se toarnă pe deasupra fondue de ciocolată şi se servesc.

Reteta fondue de ciocolata

Reteta_fondue_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.