Reteta friptura de miel cu verdeata

Printeaza

Reteta friptura de miel cu verdeata din: pulpe de miel sau ied, ceapa, ardei, morcov, vin, supa, usturoi, ulei, cimbru, piper, sare, boia.

Ingrediente:Reteta_friptura_de_miel_cu_verdeata

  • 4 pulpe de miel sau de ied
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1 morcov
  • 100 ml vin roşu sec
  • 300 ml supă de legume
  • 4 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură cimbru proaspăt
  • piper
  • sare
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o cureţi de pieliţe, o usuci, o prăjeşti în ulei pe toate părţile, o scoţi şi o laşi la cald. Tai ceapa mărunt şi o pui la călit în grăsimea în care ai prăjit carnea.

Adaugi ardeii tăiaţi julien, morcovul dat prin răzătoareâ mare şi laşi câteva minute. Pui carnea şi usturoiul zdrobit, torni vinul şi supa şi dai tava la cuptorul încins aproximativ 1-2 ore.

Cu puţin timp înainte să opreşti focul, îi potriveşti gustul cu boia, cimbru, piper, sare şi dai din nou la cuptor, aproximativ 10 minute, să se combine gusturile.

Reteta friptura de miel cu verdeata

Reteta_friptura_de_miel_cu_verdeata

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.