Reteta friptura de vita picanta

Printeaza

Reteta friptura de vita picanta din: pulpa de vita, ulei de susan, piper, varza, mandarine, sare, ceapa.

Ingrediente:Reteta_friptura_de_vita_picanta

  • 600 g pulpă de vită
  • 4-5 linguri ulei de susan
  • 50 g boabe de piper
  • verzi murate
  • 100 g mandarine din conservă
  • sare
  • 1/2 legătură ceapă de tuns

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fâşii subţiri. Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc fâşiile de carne cca 3-4 minute, amestecând continuu.

Se lasă la scurs boabele de piper şi se adaugă în wok. Se aşază mandarinele într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. Se păstrează sucul de pe mandarine.

Se adaugă în wok mandarinele şi se lasă cca 1-2 minute la înăbuşit. Compoziţia se condimentează cu 2-3 linguri din sucul de mandarine si cu sare.

Se spală ceapa de tuns, se scurge şi se taie rondele subţiri. Se aşază mâncarea pe farfurii şi se serveşte presărată cu ceapă de tuns.

Reteta friptura de vita picanta

Reteta_friptura_de_vita_picanta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.