Reteta friptura de vita picanta
PrinteazaReteta friptura de vita picanta din: pulpa de vita, ulei de susan, piper, varza, mandarine, sare, ceapa.
- 600 g pulpă de vită
- 4-5 linguri ulei de susan
- 50 g boabe de piper
- verzi murate
- 100 g mandarine din conservă
- sare
- 1/2 legătură ceapă de tuns
Mod de preparare:
Se taie carnea fâşii subţiri. Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc fâşiile de carne cca 3-4 minute, amestecând continuu.
Se lasă la scurs boabele de piper şi se adaugă în wok. Se aşază mandarinele într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. Se păstrează sucul de pe mandarine.
Se adaugă în wok mandarinele şi se lasă cca 1-2 minute la înăbuşit. Compoziţia se condimentează cu 2-3 linguri din sucul de mandarine si cu sare.
Se spală ceapa de tuns, se scurge şi se taie rondele subţiri. Se aşază mâncarea pe farfurii şi se serveşte presărată cu ceapă de tuns.
Reteta friptura de vita picanta
Pofta buna!