Reteta galuste cu branza de vaci

Printeaza

Reteta galuste cu branza de vaci din: branza, ou, faina, gris, unt, sare.

Ingrediente:Reteta galuste cu branza de vaci

  • 100 g branză de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingură făină
  • griş
  • 15 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă branza de vaci cu oul, făina şi atata griş cat să obţinem o compoziţie de o consistenţă mai moale.

Se ia din această pastă cu o lingură şi se formează găluşte mai mici, care se pun să fiarbă în apă clocotită cu sare, la un foc încet, timp de 15-20 de minute.

Cand se ridică la supra­faţă şi sunt pătrunse în interior, se scurg şi se ser­vesc calde cu untul topit deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.