Reteta ghiveci calugaresc

Printeaza

Reteta ghiveci calugaresc din: cartofi, ceapa, mazare, fasole, morcov, mar, castraveti murati, bulion, ulei, usturoi, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Reteta ghiveci calugaresc

  • 3 cartofi
  • 3 cepe
  • 100 g de mazăre
  • 100 g de fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 măr
  • 2 castraveţi muraţi
  • 4-5 lin­guri de bulion
  • 4 linguri de ulei
  • 2-3 căţei de usturoi
  • foi de dafin
  • 1 legătură de mărar şi pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi morcovul, curăţaţi şi daţi pe râză­toare, se călesc în ulei încins. Se adaugă celelalte ingrediente tăiate mărunt, se fierb împreună 30 de minute.

Se adaugă bulionul, usturoiul tăiat felii, foile de dafin, sarea şi piperul şi se dau la cuptor. După ce a scăzut, se scoate din cuptor şi se presară verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    FOarte bun ghiveciul calugaresc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.