Ghiveci de legume cu quinoa din: ceapa rosie, ardei gras, morcovi, dovlecei, supa de legume, ulei de masline, quinoa, sare, piper, busuioc, oregano, cimbru, lamaie. Ingrediente: 2 cepe roșii 2 ardei grași (roșii sau galbeni) 2 morcovi 2 dovlecei 500 ml supă de legume 2 linguri de ulei de măsline 1 cană de quinoa […]
Reteta ghiveci de vara
PrinteazaReteta ghiveci de vara din: cartofi, ceapa, ardei, dovlecel, morcovi, rosii, patrunjel, marar, ulei, sare.
Ingrediente:
- 8-10 cartofi
- 2 legături de ceapă verde
- 2 ardei graşi
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1/2 kg roşii
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Roşiile se spală şi se dau pe râzătoare. Restul legumelor se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe.
Se pun la fiert în 2 litri şi jumătate de apă. Se adaugă uleiul şi sarea şi se lasă la fiert la foc mic.
Când sunt fierte legumele, se adaugă mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ghiveci de legume pentru iarna
Ghiveci de legume pentru iarna din: gogosari, ardei, vinete, ceapa, ulei, bulion, foi de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1,5 kg gogosari 1,5 ardei 1 kg vinete 1 kg ceapa 0,5 l ulei 1 litru bulion 3-4 foi de dafin piper sare Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa pestisori si […]
Ghiveci de legume cu bulion si verdeata
Ghiveci de legume cu bulion si verdeata din: ceapa, rosii, dovlecei, morcovi, ardei capia, bulion, patrunjel verde, boabe de piper negru, sare, ulei. Ingrediente: 2 cepe 1 kg rosii 3 dovlecei 2 morcovi 2-3 ardei capia 2-3 linguri cu bulion 1 legatura de patrunjel verde 10 boabe de piper negru sare ulei Mod de […]
Ghiveci de legume cu vin
Ghiveci de legume cu vin din: ceapa, rosii, dovlecei, cartofi, usturoi, vin alb, ulei vegetal, cimbrisor, busuioc, tarhon, marar, piper si sare. Ingrediente: 4 cepe 4 rosii 2 dovlecei mici 600 g cartofi fierti in coaja un catel de usturoi 125 g vin alb sec 3 linguri ulei vegetal cimbrisor uscat busuioc un varf de lingurita […]
Pofta buna!