Reteta hribi cu smantana

Printeaza

 Reteta hribi cu smantana

Ingrediente:Reteta hribi cu smantana

  • 1 kg hribi
  • 4 cepe
  • 100 g ulei

 

Mod de preparare:

Adăugăm hribii tocaţi, peste ceapă, şi lăsăm să fiarbă câteva clocote.

Turnăm apoi 200 g de smântână bătută cu o lingură de făină de grâu, amestecăm şi punem peste hribi.

Lăsăm să dea două sau trei clocote, după care, la final, decorăm cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.