Reteta iahnie de fasole

Printeaza

Reteta iahnie de fasole din: fasole, morcovi, ceapa, patrunjel, bulion, ulei, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Reteta iahnie de fasole

  • 500 g fasole
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină de pă­trunjel
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • leuştean
  • foi de da­fin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe ca în reţeta de fasole bătută. In timpul fierberii se adaugă morcovul şi pătrun­jelul date pe râzătoare, o ceapă tăiată mărunt şi foile de dafin.

Separat se înăbuşă în ulei cealaltă ceapă, peste care se adaugă o cană de zeamă în care a fiert fasolea şi bulion. Când fasolea este fi­artă se adaugă sosul şi se fierb împreună 15 mi­nute.

La sfârşit se adaugă leuşteanul. Se ser­veşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.