Salată de hrișcă cu legume și brânză feta din: hrisca, apa, ardei rosu, castravete, ceapa, branza feta, suc de lamaie, patrunjel. Hrișca este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este bogată în aminoacizi esențiali și conține mai multe vitamine B, magneziu, fier și zinc decât multe alte cereale. De asemenea, hrișca este o sursă […]
Reteta legume cu branza la cuptor
PrinteazaReteta legume cu branza la cuptor din: vanata, dovlecei, cartofi, rosii, mozzarella, ulei, rozmarin, sare, piper.
- 1 vânătă
- 2 dovlecei
- 4 cartofi
- 4 roşii
- 3 boturi de mozzarella
- 100 ml ulei
- 1 rămurică de rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se spală foarte bine şi se pun la fiert cu tot cu coajă. Se lasă 10 minute şi apoi se curăţă şi se taie rondele.
Vânăta şi dovleceii se taie rondele, se presară cu sare şi după 15 minute se şterg şi se rumenesc uşor pe ambele părţi.
Se scot apoi pe şervete de hârtie care să absoarbă surplusul de grăsime.
Intr-o tavă de cuptor, se aşază soldăţei de rondele de vinete, dovlecei, roşii, brânză.
Se stropesc cu ulei, se presară cu sare, piper şi rozmarin şi se dă tava la cuptor pentru 30 de minute.
Se pune rozmarin deasupra.
Reteta legume cu branza la cuptor
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată de hrișcă cu legume și brânză feta
Pofta buna!