Paste cu sos de branza si legume din: sparanghel, mazare, porumb, ardei gras, morcovi, ceapa verde, paste, crema de branza, iaurt, suc de lamaie, patrunjel, sare, piper, rosii uscate. Ingrediente: 225gr sparanghel, taiat in jumatati 115 gr mazare, pastai 115gr porumb baby 1 ardei gras rosu, maruntit 225gr morcovi baby 8 fire ceapa verde 225gr […]
Reteta legume cu paste
PrinteazaReteta legume cu paste din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, ceapa, sare, piper.
- 200 g paste fierte
- o vânătă
- un dovlecel
- 2 roşii
- un ardei gras
- o ceapă
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toate legumele se taie bucăţi mari şi se pun într-o tavă. Se stropesc cu două linguri de ulei, sare şi piper şi se dau la cuptor.
Se lasă 20 de minute şi apoi se scoate tava şi se pun pastele fierte amestecate cu restul de ulei.
Se amestecă cu legumele şi se mai lasă 10 minute la cuptor.
Reteta legume cu paste
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Paste cu sos de legume si cimbru
Paste cu sos de legume si cimbru din: ceapa rosie, supa, usturoi, vin rosu, dovlecei, ardei gras, rosii, cimbru, zahar, paste, sare, piper, masline. Ingrediente: 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 150ml supa 1-2 catei de usturoi, zdrobit 4 linguri vin rosu 2 dovlecei, taiati bucati 1 ardei gras galben, fara seminte 400gr […]
Paste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două o mână bună […]
Pofta buna!