Reteta maioneza de post

Printeaza

Reteta maioneza de post din: apa, faina, ulei, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 ceşti de apă
  • 2 linguri de făină
  • 4-5 linguri de ulei
  • zeama de la o lămâie
  • 1-2 linguri apă rece
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Reteta maioneza de post:  pune făina cu apa caldă la fiert şi se ames­tecă încontinuu până devine o cremă groasă.

După ce se răceşte, se amestecă cu mixerul, adăugându-se pe rând sarea, puţin câte puţin, şi al­ternativ uleiul şi zeama de lămâie.

Pe parcurs se adaugă puţină apă rece.

La sfârşit se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale

Dieta Antiinflamatoare: O Abordare Detaliată pentru Reducerea Inflamației și Îmbunătățirea Sănătății Generale. Inflamația este un răspuns natural al corpului la leziuni și infecții, dar când devine cronică, poate contribui la dezvoltarea unei game largi de boli, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul, bolile autoimune și cancerul. Dieta antiinflamatoare, prin alegerile alimentare pe care le promovează, vizează reducerea […]

Risotto cu Leurda

Risotto cu Leurda din: orez, leurda, bulion, ceapa, usturoi, vin, parmezan, ulei, sare, piper. Redefinește arta risottoului cu o rețetă care îmbină măiestria culinară italiană cu frumusețea efemeră a primăverii. Risotto cu leurda nu este doar un fel de mâncare, ci o declarație de dragoste față de ingrediente de sezon, transformând o masă obișnuită într-o […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna maioneza de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.