Salată de Cătină și Spanac: O Salata Sănătoasă și Plină de Nutrienți din: catina, frunze de spanac, ceapa rosie, branza de capra, nuci, dressing. Salata de cătină și spanac este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care apreciază gustul bogat și plin de nutrienți. Această rețetă aduce în prim-plan fructele de cătină, bogate în […]
Reteta mancare de dovlecei
PrinteazaReteta mancare de dovlecei din: dovlecei, faina, ceapa, rosii, ulei, sare, patrunjel, smantana.
Ingrediente:
- 1,500 g dovlecei
- 1 lingură de făină
- 3 cepe
- 800 g roşii
- 150 g ulei
- sare
- 1 legătură de pătrunjel
- 100 g smintină
Mod de preparare:
Reteta mancare de dovlecei: Ceapa se înăbuşe în ulei şi apă, apoi se adaugă făina. Dovleceii se curăţă, se taie sferturi şi se pun peste ceapă.
Se aşază, se pune apă şi se dau la fiert cu roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe şi tăiate.
Cînd sînt gata se presară pătrunjelul tocat şi smîntînă.
Pofta buna!
Ceai de Coada-Calului cu Lămâie și Busuioc: Rețetă Aromată pentru Vitalitate și Sănătate
Ceai de Coada-Calului cu Lămâie și Busuioc: Rețetă Aromată pentru Vitalitate și Sănătate din: coada calului, apa, lamaie, busuioc, miere. Ceaiul de coada-calului cu lămâie și busuioc este o combinație revigorantă și plină de aromă, ideală pentru a vă încărca cu energie și a vă bucura de beneficiile sale pentru sănătate. Coada-calului este cunoscută pentru […]