Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon din: piept de curcan, fasole verde, ceapa, ardei, usturoi, ulei, morcovi, cartofi, boia, sare, piper, faina, smantana, tarhon. Ingrediente: 400 g piept de curcan 250 g fasole verde 1 ceapă 1 ardei 1 cățel de usturoi 40 ml ulei 2 morcovi 2 cartofi boia sare […]
Reteta mancarica de fasole verde
PrinteazaReteta mancarica de fasole verde din: fasole, carne de porc, ceapa, bulion, ulei, sare.
- 350 g fasole verde
- 350 g carne de porc
- o ceapă mare
- o lingură bulion sau suc de roşii
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Ceapa curăţată de coajă şi tăiată mărunt se pune la călit în ulei până ce devine translucidă.
Se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe şi se căleşte până ce îşi schimbă culoarea.
Se toarnă apă cât s-o cuprindă şi se lasă la foc pentru 30 de minute.
Se adaugă apoi fasolea verde şi bulionul sau sucul de roşii şi se mai lasă pe foc pentru 10 minute. Se potriveşte gustul de sare.
Reteta mancarica de fasole verde
Pofta buna!
poate iti place si:
Fasole verde conservata pentru iarna
Fasole verde conservata pentru iarna din: fasole verde, ulei, ceapa alba, rosii, sare. Ingrediente: 5 kg fasole verde 7 l ulei 9 cepe albe 3 kg rosii sare Mod de preparare: Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita […]
Pofta buna!