Rulouri de urdă și spanac din: urda, spanac, oua, branza rasa, usturoi, sare, aluat de foitaj. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a savura o gustare sau un aperitiv. Urdă adaugă o textură cremoasă, în timp ce spanacul aduce o notă de prospețime și bogăție nutrițională. Ingrediente: 250 g urdă 200 g […]
Reteta mancarica de spanac
PrinteazaReteta mancarica de spanac din: spanac, ceapa, ulei, faina, bulion, sare, piper, patrunjel, usturoi.
- 200 g frunze de spanac
- 1 ceapă
- 3 linguri ulei
- 1 lingură făină
- 2 linguri bulion de rosii şi ardei
- sare
- piper negru măcinat
- frunze proaspete de pătrunjel, opţional
- 2 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi frunzele de spanac şi le speli bine, în mai multe ape. Cureţi ceapa şi o tai mărunt.
Căleşti ceapa în ulei timp de 2-3 minute, la foc mediu, amestecând mereu. Pui spanacul tocat mare şi continui să le căleşti 2 minute.
Stingi cu apă fierbinte, cât să le acopere şi fierbi 5 minute, apoi adaugi bulionul, făina dizolvată în 100 ml apă, sare şi piper după gust.
După încă 2-3 minute, presari pătrunjel.
Reteta mancarica de spanac
Salată de căpșuni cu spanac și brânză feta
Salată de căpșuni cu spanac și brânză feta din spanac proaspat, capsuni, branza feta, ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper. Această salată este o combinație perfectă între dulce și sărat. Spanacul adaugă un gust proaspăt și textură crocantă, în timp ce căpșunile aduc o notă de prospețime și dulceață. Brânza feta adaugă o […]
Pofta buna!