Reteta mazare batuta

Printeaza

Reteta mazare batuta din: mazare, fasole, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Reteta mazare batuta

  • 1/2 kg mazăre uscată
  • 200 g fasole boabe
  • 2 ceapă
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mazărea şi fasolea se spală şi se pun la înmu­iat de cu seară. A doua zi se spală, se pun la fiert cu apă rece. Când sunt aproape fierte se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se mai lasă să fiarbă până când scade toată apa.

Se răcesc şi se trec prin sită sau prin maşina de tocat. Peste pastă se adaugă treptat ulei şi se amestecă bine, până devine spumoasă. Se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte cu felii de pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.