Reteta musaca de legume cu carne
PrinteazaReteta musaca de legume cu carne din: cartofi, fasole, dovlecel, morcovi, carne, ulei, rosii, ou, marar, lapte.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 linguri fasole verde
- 1 dovlecel
- 4-5 felii morcovi
- 100 g carne fiartă
- 10 g ulei
- 2 roşii
- 1 ou
- mărar verde
- 2-3 linguri lapte
Mod de preparare:
Legumele curăţate, tăiate felii se fierb şi se scurg. Carnea fiartă se dă prin maşină.
Se unge un vas cu ulei în care se pun legumele şi carnea tocată în straturi, printre care se pun roşiile curăţate, tăiate felii şi verdeaţa.
Peste acestea se toarnă uleiul şi oul bătut cu lapte.
Se coace în baia de apă la cuptor, pînă se rumeneşte uşor deasupra.
Pofta buna!