Reteta musaca de legume cu carne

Printeaza

Reteta musaca de legume cu carne din: cartofi, fasole, dovlecel, morcovi, carne, ulei, rosii, ou, marar, lapte.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 2 linguri fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 4-5 felii mor­covi
  • 100 g carne fiartă
  • 10 g ulei
  • 2 roşii
  • 1 ou
  • mărar verde
  • 2-3 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Legumele curăţate, tăiate felii se fierb şi se scurg. Carnea fiartă se dă prin maşină.

Se unge un vas cu ulei în care se pun legumele şi carnea tocată în straturi, printre care se pun roşiile curăţate, tă­iate felii şi verdeaţa.

Peste acestea se toarnă uleiul şi oul bătut cu lapte.

Se coace în baia de apă la cuptor, pînă se rumeneşte uşor deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.