Ciorbă de Porc cu Borș și Legume: O Rețetă Tradițională Plină de Aromă din: carne de porc, apa, bors, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, ardei, cartofi, fasole, leurda, rosii, sare, piper, dafin. Ciorba de porc este unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din bucătăria tradițională, oferind o combinație perfectă de gusturi și arome. Această […]
Reteta musaca de legume cu carne
PrinteazaReteta musaca de legume cu carne din: cartofi, fasole, dovlecel, morcovi, carne, ulei, rosii, ou, marar, lapte.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 2 linguri fasole verde
- 1 dovlecel
- 4-5 felii morcovi
- 100 g carne fiartă
- 10 g ulei
- 2 roşii
- 1 ou
- mărar verde
- 2-3 linguri lapte
Mod de preparare:
Reteta musaca de legume cu carne: Legumele curăţate, tăiate felii se fierb şi se scurg. Carnea fiartă se dă prin maşină.
unge un vas cu ulei în care se pun legumele şi carnea tocată în straturi, printre care se pun roşiile curăţate, tăiate felii şi verdeaţa.
Peste acestea se toarnă uleiul şi oul bătut cu lapte.
coace în baia de apă la cuptor, pînă se rumeneşte uşor deasupra.
Pofta buna!
Steak de Somon cu Unt și Lămâie
Steak de Somon cu Unt și Lămâie din: fileuri de somon, unt, suc si coaja de lamaie, sare, piper, ulei. Descoperiți secretul unei mese elegante și pline de savoare cu această rețetă de steak de somon, acompaniat de un topping generos de unt cu lămâie și marar. Perfect echilibrat între gustul bogat al somonului și […]