Reteta orez cu caise

Printeaza

Reteta orez cu caise din: caise, orez, apa, zahar, coaja de lamaie.

Ingrediente:

  • 500 g caise confiate
  • 200 g orez
  • 800 ml apă
  • 100 g zahăr
  • coaja rasă de la o lămâie

 

 

 

 

Mod de preparare:

spală orezul şi se pune la fiert în apă clocotită cu zahăr. Când orezul este aproape fiert, se adaugă caisele spălate şi tăiate.

adaugă coaja de lămâie, se acoperă vasul şi se dă la cuptor 15-20 de minute la foc moale. Se poate garnisi cu sirop de fructe sau nuci pisate.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Carpaccio de vită – Rețetă delicioasă și ușor de preparat

din: carne de vita, ulei de masline extravirgin, parmezan, suc de lamaie, sare, piper, frunze de rucola Este o mâncare sofisticată și savuroasă, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona prietenii și familia.   Ingrediente: 200g carne de vită de cea mai bună calitate, […]

 

Melitzanosalata – Salata greceasca de vinete

Melitzanosalata este o delicioasă salată grecească de vinete, care face parte din bucătăria tradițională mediteraneană. Această salată este bogată în arome și are o textură cremoasă, fiind foarte populară în Grecia și în alte țări din regiune.   Ingrediente: Vinete coapte sau prăjite Ulei de măsline extra virgin Usturoi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.