Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]
Reteta oua umplute cu mustar
PrinteazaReteta oua umplute cu mustar din: oua, sare, piper, mustar, ulei, faina, smantana.
- 5 ouă
- sare
- piper
- 1 linguriţă muştar
Pentru rântaş:
- 2 linguri ulei
- 2 linguri făină
- 2 linguri smântână
- sare
- piper
- 1/2 linguriţă muştar
Mod de preparare:
Fierbi ouăle, aşa încât gălbenuşul să fie tare. Le muţi apoi într-un vas cu apă rece.
Când s-au răcit, le decojeşti şi le tai pe jumătate.
Gălbenuşul îl scoţi, îl pasezi cu furculiţa, adaugi sare, piper şi muştarul.
Rezultă o pastă cu care o să umpli jumătăţile de albuş.
Faci un rântaş din ulei şi făină, stingi cu puţină apă şi adaugi smântână. Sărezi şi piperezi după gust şi mai adugi jumătate linguriţă muştar.
Ouăle umplute le introduci în acest sos.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Oua umplute cu pate de rata
Oua umplute cu pate de rata din: oua, pate de ficat, brânză de vaci, smântână, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ouă 1 cutie pate de ficat de rata brânză de vaci 20 g smântână concentrat de legume sare piper patrunjel Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute. Le laşi să […]
Oua umplute cu unt si verdeata
Oua umplute cu unt si verdeata din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 1 legătură pătrunjel proaspăt 3 linguriţe pesmet 2 căţei usturoi 1 lingură unt sare şi piper Mod de preparare: Se fierb ouăle la foc potrivit, în apa cu o linguriţa de sare si, după ce se răcesc, se […]
Oua umplute cu masline si capere
Oua umplute cu masline si capere din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline. Ingrediente: 6 oua 9-10 masline verzi, tocate 1 lingura capere tocate marunt 2 linguri maioneza 2 linguri iaurt 2 lingurite mustar Dijon 1 lingurita ulei de masline sare și piper proaspat macinat negru […]
Pofta buna!