brisket de vita, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa, frunze de dafin, sare, piper, rozmarin. Brisket-ul preparat la slow cooker cu legume rădăcinoase este o rețetă care transformă o bucată robustă de carne într-o delicatesă suculentă și extrem de fragedă. Gătit lent, acest brisket […]
Reteta oua umplute
PrinteazaReteta oua umplute din: oua, maioneza, mustar, castravete, ardei, sare, piper, sos, patrunjel, hrean, lamaie, masline.
Ingrediente:
- 8 ouă fierte tari
- 8 linguri maioneză
- o lingură muştar
- un castravete murat
- un ardei copt
- sare
- piper
- sos iute
- pătrunjel verde
- hrean ras
- lămâie
- măsline
Mod de preparare:
Curăţă ouăle de coajă şi taie-le jumătăţi. Scoate gălbenuşurile şi amestecă-le bine cu maioneza
Imparte amestecul în trei. In prima parte, adaugă castravete murat tăiat mărunt şi muştar.
a doua, pune ardei copt făcut piure, sare şi sos iute. In a treia parte pune pătrunjel verde tocat, hrean, sare şi pier.
Cu ajutorul unui şpriţ, umple jumătăţile de ou cu cele trei compoziţii.
Inainte de a servi, decorează cu feliuţe de lămâie, castravete, salată, măsline.
Reteta oua umplute
Pofta buna!
mazare, fructe de mare, usturoi, vin, ulei, patrunjel, sare, piper. Descoperă farmecul bucătăriei mediteraneene cu o rețetă simplă, dar rafinată, de mazăre cu fructe de mare. Acest fel de mâncare combină dulceața naturală a mazării cu savoarea unică a fructelor de mare, oferind o experiență culinară plină de aromă […]