Reteta oua umplute

Printeaza

Reteta oua umplute din: oua, maioneza, mustar, castravete, ardei, sare, piper, sos, patrunjel, hrean, lamaie, masline.

Ingrediente:

  • 8 ouă fierte tari
  • 8 linguri maioneză
  • o lingură muştar
  • un castravete murat
  • un ardei copt
  • sare
  • piper
  • sos iute
  • pătrunjel verde
  • hrean ras
  • lămâie
  • măsline

 

Mod de preparare:

Curăţă ouăle de coajă şi taie-le jumătăţi. Scoate gălbenuşurile şi amestecă-le bine cu maioneza

Imparte amestecul în trei. In prima parte, adaugă castravete murat tăiat mărunt şi muştar.

a doua, pune ardei copt făcut piure, sare şi sos iute. In a treia parte pune pătrunjel verde tocat, hrean, sare şi pier.

Cu ajutorul unui şpriţ, umple jumătăţile de ou cu cele trei compoziţii.

Inainte de a servi, decorează cu feliuţe de lămâie, castravete, salată, măsline.

 

Reteta oua umplute

Reteta_oua_umplute

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Brisket la Slow Cooker cu Legume Rădăcinoase

brisket de vita, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa, frunze de dafin, sare, piper, rozmarin. Brisket-ul preparat la slow cooker cu legume rădăcinoase este o rețetă care transformă o bucată robustă de carne într-o delicatesă suculentă și extrem de fragedă. Gătit lent, acest brisket […]

Mazăre cu Fructe de Mare

mazare, fructe de mare, usturoi, vin, ulei, patrunjel, sare, piper. Descoperă farmecul bucătăriei mediteraneene cu o rețetă simplă, dar rafinată, de mazăre cu fructe de mare. Acest fel de mâncare combină dulceața naturală a mazării cu savoarea unică a fructelor de mare, oferind o experiență culinară plină de aromă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.